Veel basisscholen in Nederland en Vlaanderen maken al gedurende 10 jaar gebruik van ons materiaal. Reden om het ook bij u onder de aandacht te brengen. Waar andere aanbieders stil blijven staan, blijft Instruct voorop lopen. Door Starten met de Computer en AaBeeCee te gebruiken bent en blijft u verzekerd van up to date materiaal (Windows Vista en 7, Office 2003 t/m 2010) tegen een verrassend lage prijs.

 

Starten met de Computer

Starten met de Computer bestaat uit:

  • Spelen met de computer, basale vaardigheden voor kinderen die nog niet kunnen lezen.
  • Werken met de computer, werken in een Windows-omgeving voor kinderen van groep 4 t/m 6.

 

Het programma bevat 9 Computer Vaardigheid Niveaus (vergelijk de 9 AVI leesniveaus) en detecteert automatisch de Windows-versie die gebruikt wordt. Op basis daarvan biedt het passende oefeningen aan. Meer informatie en een demo van vindt u op www.startenmetdecomputer.nl.

 

AaBeeCee

Met de modules van AaBeeCee werken leerlingen vanaf groep 5 gestructureerd, zelfstandig, in eigen tempo en volledig online met bijvoorbeeld Word, PowerPoint, Internet, etc. Op elk moment kunnen ze demonstratiefilms bekijken en toetsen maken. De leerkracht kan eenvoudig groepen beheren, toetsen samenstellen, vorderingen bekijken en certificaten afdrukken.

Op aabeecee.nl kunt u via de link Testomgeving alle modules van AaBeeCee bekijken.

 

Wilt u tijdelijk een gratis eigen schoolomgeving van AaBeeCee, mail dan naar [email protected] . Mocht u daarna besluiten minimaal 4 modules van AaBeeCee aan te schaffen, dan krijgt u het eerste jaar de AaBeeCee manager gratis.


31.03.2011